<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
  1. Home   »  
  2. Projecten   »  
  3. Stonecross voor ahold

StoneCross voor AHOLD

Op de Afrikahaven in Amsterdam wordt door CTBB B.V. een parkeerterrein voor elektrische voertuigen van Albert Heijn en Coolblue aangelegd. Gezien de duurzaamheidsambitie van beide AHOLD-bedrijven en omdat Amsterdam een milieuzone heeft, is er gekozen om met milieuvriendelijke voertuigen te gaan rijden. Op het voormalige terrein kon deze ambitie niet gerealiseerd worden, dus is er gekozen voor de aanleg van een nieuwe parkeerplaats.
De nieuwe parkeerplaats is in delen verdeeld. Er is ruimte gemaakt voor de (elektrische) voertuigen van Coolblue en Albert Heijn en voor standaardparkeerplaatsen. Een groot gedeelte van de parkeerplaats wordt voorzien van StoneCross bestrating.

De opdrachtgever heeft voor de StoneCross bestrating gekozen omdat er veel verkeersbewegingen op het parkeerterrein worden verwacht. De StoneCross is sterk, heeft een sterk legverband en is eenvoudig machinaal te verwerken. Deze eigenschappen maken de bestrating ideaal voor bedrijfsterreinen. De StoneCross is standaard leverbaar met 15% secundaire toeslagmaterialen in het onderbeton, wat de steen circulair en milieuvriendelijk maakt. Tevens is de steen in meerdere kleuren leverbaar, en altijd in machinaal pakket. Op het parkeerterrein in Amsterdam is er gekozen voor de kleur grijs.

Wilt u meer weten over de StoneCross, of over het inrichten van uw terrein, neem dan contact op met één van onze rayonmanagers.

DSC04070 (1)

Projectfoto's