<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer

Over De Hamer

De Hamer Beton is in 1938 opgericht en heeft 160 medewerkers in vaste dienst, verdeeld over de locaties in Nijmegen, Heumen en Waspik. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd en beschikt over een veelheid aan KOMO-certificaten op haar producten. Daarmee toont De Hamer aan niet alleen te beschikken over een strak geregisseerde, klantgerichte organisatie, maar ook over producten die zowel voldoen aan de Europese normen, de Nederlandse wettelijke eisen van Bouw- en Bouwstoffenbesluit als aan de eisen van de markt. De Hamer biedt dan ook meer dan standaard producten alleen. Het bedrijf onderscheidt zich door te luisteren naar de vragen uit de markt en is in staat daarop in te spelen met een veelheid aan kwaliteitsproducten waarvan er diverse uniek zijn in Nederland.

Voegstones_Doetinchem_9

Bedrijfsprocessen optimaliseren

De Hamer is continu bezig om bedrijfsprocessen zowel intern als extern te optimaliseren en te verbeteren, waardoor een proces bestaat uit waarde toevoegende activiteiten. Zo creëren zij bijvoorbeeld meerwaarde voor klanten door de samenwerking met bedrijven binnen de BTE Groep en met businesspartners in de ketens. De Hamer draagt bij aan de verduurzaming van de samenleving door het ontwikkelen en leveren van vernieuwende betonoplossingen.

Sterk service- en oplossingsgericht is De Hamer koploper op het gebied van prefab rioleringssystemen en bestratingen. Naast een breed productenpakket heeft De Hamer bekende merken zoals de Wascon® betontegel, de Aqua Mensurastone®, de VoegStone®, SilenTone®, Permeobuizen, Columbuizen® en de MetroMax® boorbuizen.

Zaken doen met De Hamer betekent: samen succesvol zijn in het realiseren van projecten.

Voegstones_in_Alkmaar_6