<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
  1. Home   »  
  2. De hamer kernwaarden

Oplossingsgericht

We denken graag mee

Onze bestrating en rioolbuizen zijn van goede kwaliteit. Vanzelfsprekend. We leveren ze uiteraard ook op tijd. Maar wij doen veel meer. Het begint al als wij met onze klanten om tafel zitten, het liefst op een moment dat nog niet alles vastligt of duidelijk is. We denken namelijk graag mee. 

Door in een gesprek de juiste vragen te stellen, kunnen we de vraag scherp krijgen of het probleem helder. Dat is de basis voor het geven van een gedegen advies. Misschien zien wij slimmere oplossingen, kan het goedkoper of beter. We hebben veel kennis en ervaring in huis. Veel van onze medewerkers zijn al lang in dienst en weten waar ze het over hebben. Het resultaat: klanten die een juiste keuze kunnen maken voor product of systeem.

 Daar zit onze meerwaarde. Vooral in deze tijd, waar de kennis in de keten verschuift. Waar gemeenten en aannemers steeds meer inzetten op project- en procesmanagement, behouden en verrijken wij onze kennis op het gebied van wegenbouw, riolering en producten. 

Om die kennis up-to-date te houden kunnen we een beroep doen op onze eigen academie. Zo zorgen wij ervoor dat al onze mensen actuele kennis hebben over materialen, technieken en oplossingen. Dus: stel ons de vraag. Waar in het proces je ook bent; het begin, midden of eind:  we denken graag met u mee. 

De Hamer

Ketensamenwerking

Kennis delen, samen leren en oplossingen vinden

Bij ieder project zijn meerdere partijen betrokken, of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe riolering of bestrating. Dat is logisch, want ieder heeft een eigen specialisme. Denk aan installateurs, aannemers en leveranciers. 

Hoe zou het zijn als al deze partijen echt met elkaar samenwerken en een opdracht als één gezamenlijk project zien? Dan ontstaat er iets moois. Je kunt kennis delen, van elkaar leren en samen zaken oplossen. Elkaar ondersteunen en verder helpen. Projecten lopen soepeler, er is minder ruis en de planning gaat vlot, waardoor er minder faalkosten zijn.

Daarom geloven wij in samenwerken. Hoe vaker we dat doen, des te beter we elkaar leren kennen en er samen voordelen uit kunnen halen. Fijn voor de opdrachtgever, want de kans dat het project in één keer goed gaat is groter, het werk verloopt sneller en het is kostenefficiënter.

De Hamer werkt graag samen met andere partijen in de keten, dat ontlast de opdrachtgever. Wat is de vraag? Laat het ons weten en we maken er een gezamenlijk project van. We stemmen af, werken samen en na afloop evalueren we.

‘’Een zeer goede partner, die ons helpt, ontzorgt en oplossingsgericht werkt. Ze denken met ons mee en gaan desnoods mee naar de opdrachtgevers om uitleg te geven.’’ - Roy Verstegen - Royverstegen.nl

De Hamer

Persoonlijk contact

We kennen uw ambitie

Wij kennen iedere klant door en door. Niet alleen op zakelijk gebied, ook persoonlijk. Want we werken nu eenmaal samen met mensen. Wij willen weten wat hun voorkeuren zijn, welke ambitie zij hebben, waar hun kracht zit en wat ze belangrijk vinden. 

De één wil duurzamer, de ander wil kosten besparen. We spelen graag in op uw doelen. We zijn to the point en belasten de klant niet met overbodige informatie. 

Dat doen we door voor iedere klant één vast aanspreekpunt te hebben. En natuurlijk door heel goed te luisteren. Het voordeel van een vast contactpersoon is dat die uw  vraagstukken en de context kent. Natuurlijk weet de contactpersoon niet alles, maar hij kan terugvallen op een team van  specialisten die klaar staan om de vragen te beantwoorden.  

We horen het regelmatig terug dat opdrachtgevers deze persoonlijke aandacht waarderen.

De Hamer

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

 Afspraak is afspraak. Dit roepen veel mensen en bedrijven, maar komen ze dat ook altijd na? Bij De Hamer durven we daar gerust voluit ‘ja’ op te zeggen. Bestelt u een product? Dan leveren we dat op de juiste tijd op de juiste plek. Is er een probleem met de bestrating of misschien een klacht? Daar lopen we niet voor weg, dat lossen we meteen op. 

Als we afspraken maken komen we ze na. En vanzelfsprekend voldoen onze producten aan de vastgestelde normen. Bij ons vindt u geen kleine lettertjes die u had moeten lezen. Wij maken gewoon waar wat we zeggen. 

Relaties van de Hamer kunnen bouwen op onze kennis, onze kwaliteit en onze service. Ook als een project is opgeleverd. Wij menen wat we zeggen: dat zit in ons DNA en zo leiden we onze medewerkers ook op. En dat heeft effect. Niet voor niets zijn de meeste klanten al bijzonder lang klant bij ons!

‘’De benadering is altijd persoonlijk, er zijn korte lijnen, afspraken worden nagekomen. En als er problemen zijn dan worden deze opgelost. Er wordt graag geïnnoveerd, discussies zijn realistisch en de focus is altijd op samenwerking, dat vind ik prettig aan de samenwerking met De Hamer.” - Auke van Nieuwenhuijze - Heijmans

De Hamer

Heb je nog vragen?

Vul onderstaand formulier in om je vraag te stellen.