<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
  1. Home   »  
  2. Projecten   »  
  3. Silentone voor gemeente valkenswaard

Gemeente Valkenswaard kiest voor SilenTONE stenen

Naar aanleiding van de aanbesteding ‘Geluidsreducerende klinkers t.b.v. directieleverantie Brouwerijdreef Valkenswaard’ van Bizob levert De Hamer Beton SilenTONE stenen in de gemeente Valkenswaard. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Van Doorn Infra B.V. uit Schijndel.

Vanzelfsprekend zijn de SilenTONE stenen van De Hamer geluidsreducerend. Daarnaast voldoen de stenen én hulpstukken (bisschopsmutsen en halve stenen) aan de beoordelingsrichtlijn BRL K11002 wat betreft duurzaamheid. De BRL K11002 toetst of producenten hun producten conform de vereiste milieu-profielen vervaardigen. De beoordelingsrichtlijn toetst zaken zoals de aard en herkomst van grondstoffen, mengselsamenstellingen, gebruik van secundaire grondstoffen, gegevens over energiegebruik, gekwalificeerd personeel, gevalideerde softwaretools en conformiteit aan (inter-)nationale normen en regels. De aan de producent afgegeven duurzaamheidsverklaring leidt tot een gewaarborgd duurzaam product. De SilenTONE stenen zijn, net als alle andere bestratingsmaterialen van De Hamer, standaard voorzien van ≥ 15% (v/v) betongranulaat.

Silentone Valkenswaard

SilenTone

De SilenTONE is een geluidsreducerende bestratingsoplossing en uitermate geschikt voor stedelijke gebieden en dorpskernen. Het geluidsreducerende effect is te danken aan de speciale oppervlaktestructuur met kleine openingen. Voldoende verkeersbelasting zorgt ervoor dat de structuur openblijft en minimaal onderhoud vraagt. De geluidsreducerende werking blijft hierdoor voor lange tijd gegarandeerd. De toplaag van gebroken, natuurlijke materialen staat tevens gerant voor blijvend mooie kleuren.

Wilt u meer weten over de SilenTONE of over het inrichten van uw terrein, neem dan contact op met één van onze rayonmanagers.

Silentone Valkenswaard

Projectfoto's