<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
  1. Home   »  
  2. Projecten   »  
  3. De hamer ook actief in de stationsomgeving

De Hamer ook actief in de stationsomgeving

De Hamer heeft de afgelopen jaren de nodige tegels geleverd aan De Wilde Spoorwegbouw uit Vianen. In 2015 zijn onder andere tegels geleverd voor Station Tilburg, maar ook voor Station Almere Oostvaarders en Station Kropswolde. 

Stationsomgeving

Werken in de stationsomgeving is niet eenvoudig, De Wilde is voor de werkzaamheden veelal gebonden aan de ‘buitendienststelling’ van ProRail (de spoorwegbeheerder) en houdt uiteraard rekening met alle dienstregelingen en logistieke handelingen op de stations. Desondanks worden de tegels met het nodige vakmanschap en nauwkeurigheid verwerkt. Een impressie van de gerealiseerde werkzaamheden bij bovengenoemde stations ziet u op deze foto’s.
Tegels_voor_stationsomgeving_4-1

Betonproducten voor stations

Naast tegels levert De Hamer ook straatmeubilair en boorbuizen voor stationsomgevingen. Zusterbedrijven van BTE, waar De Hamer onderdeel van is, leveren voor de stationsomgeving o.a. perronelementen (Kemper), dwarsliggers en raildraagsystemen zoals overweg- en raildraagplaten en raildraagbakken (De Meteoor).

De Wilde Spoorwegbouw

Door de specialisatie en de jarenlange ervaring in het spoor werkt De Wilde Spoorwegbouw aan totaaloplossingen voor ProRail met betrekking tot perron-vernieuwingen, waarbij de overlast voor de reizigers tot een minimum wordt beperkt. Op dit moment is De Wilde bezig met de voorbereiding van de werkzaamheden op Station Amersfoort die rond de bouwvak moeten aanvangen.

Projectfoto's