<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer

Machinaal bestraten

Machinaal bestraten en machinaal vleien is voor de huidige stratenmaker een must. Het oorspronkelijke stratenmakers vak is erg arbeidsintensief en veel stratenmakers raken op relatief jonge leeftijd arbeidsongeschikt. Vanuit een Europese wetgeving wordt opgelegd om bestrating aan te leggen met behulp van machines. De Hamer heeft een groot gedeelte van de bestratingsmaterialen geschikt gemaakt voor machinale verwerking. Graag verwijzen wij u naar het straatwerkplan van de C.R.O.W. waar precies wordt uitgelegd wat de wet en regelgeving is met betrekking tot machinaal straatwerk.

Tegels-machinaal

Hapro-systeem

De put exact op de plaats te zetten door buizen af te kunnen korten op vrijwel iedere gewenste lengte
De spiestukken van het Hapo-systeem kunnen op elke gewenste lengte afgekort worden en daarna middels de HaproStend glijverbinding of met een rolring HAB sparing of een rolring HAB sluitsparing op de schacht aangesloten worden. Daardoor kan, eventueel in combinatie met een verjongde mof, de schacht altijd op de gewenste plaats gezet worden. De Hamer heeft bij de productie van de Hapro-buizen en hulpstukken een 100% controle voor maatvoering en waterdichtheid. Het Hapro-systeem hebben wij voor onze ronde buizenPermeobuizen en Columbuizen.

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.