<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer

Voor een duurzame oplossing tegen onkruid bij het aanleggen van bestrating heeft De Hamer de VoegStone en Voegtegel. Onkruid en vervuiling zijn een grote ergernis van ontwerpers, beheerders en bewoners. Naast het feit dat onkruid er rommelig uitziet, kunnen er (bijvoorbeeld bij rotondes) gevaarlijke verkeersituaties ontstaan door slecht zicht door onkruid. Ook neemt het verwijderen van onkruid een groot deel van het budget van de wegbeheerder in.

VoegStone

De VoegStone met de afmeting 210 x 105 x 80 mm zonder facet is rondom voorzien van een brede sparing. Deze sparing is 3 mm over een diepte van 30 mm. Als de VoegStone gestraat is, creëert de sparing een voeg van 6 mm. De voegen worden met een voegmortel op basis van kunsthars gevuld. De VoegStones zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Voegtegel


De Voegtegel heeft de afmeting 300 x 300 mm en is verkrijgbaar zonder facet in de diktes 60, 70 en 80 mm. De Voegtegel is rondom voorzien van een brede sparing. Deze sparing is 2,5 mm over een diepte van 30 mm. Als de Voegtegel gestraat is, creëert de sparing een voeg van 5 mm. De voegen worden met een voegmortel op basis van kunsthars gevuld.

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.