<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer

De Columbuis bezit door zijn eivorm unieke eigenschappen die niet te evenaren zijn door andere buizen. Dankzij de eivorm heeft de Columbuis een dubbelfunctie: bij gering debiet blijft een krachtige vloeistofstroom aanwezig, bij groot debiet is er een aanzienlijk bergend en transporterend vermogen. Het zelfreinigend vermogen maakt de Columbuis onderhoudsarm, hij is 4x schoner dan een ronde buis. De Columbuis wordt gemaakt met een vlakke voet, waardoor hij standaard een hoge sterkte kent die kan concurreren met gewapend betonbuizen. De Columbuis is tot 5x sterker dan een ronde buis.

Voor Columbuizen zijn de normen vastgelegd in BRL 9209 en alle buizen worden geleverd met het KOMO productcertificaat. Columbuizen inclusief passtukken zijn ongewapend, en worden op verzoek met staalvezel wapening geproduceerd. Een glijverbinding (HamerCol rubberring) zorgt voor een perfecte, flexibele en blijvend waterdichte verbinding.

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.