Home    Nieuws   

Wascon® betontegel succesvol op Dag van de Openbare Ruimte

pagina icon

Wascon® betontegel succesvol op Dag van de Openbare Ruimte


Wascon® betontegel succesvol op Dag van de Openbare Ruimte 11 nov

De Hamer was als exposant aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten. Hier hebben we veel bestaande en nieuwe relaties mogen ontvangen. Op de Dag van de Openbare Ruimte hebben wij onze Wascon® betontegel met succes gepresenteerd. Wascon® is een esthetische, functionele en duurzame tegellijn voor verharding van de openbare ruimte. 

De Wascon® betontegel heeft een tijdloze uitstraling en kent een grote diversiteit aan kleuren en formaten. Ze zijn te leveren als machinaal pakket. De techniek van de secundaire uitwassing van de Wascon® betontegel heeft als groot voordeel dat ze één op één uitwisselbaar zijn bij reparatiewerk. De hardheid van de deklaag ontstaat door het 24-uurs uithardingproces, voordat de tegel wordt uitgewassen. De tegel wordt hierdoor minder diep uitgewassen, waardoor de hechting van de steentjes in de deklaag optimaal is. De Wascon® betontegel wordt geproduceerd op een betontegelpers, waardoor de dichtheid van de tegel hoog is. De tegels zijn uitermate geschikt voor wandelpaden en winkelgebieden, maar zijn ook bestand tegen zware belastingen en wringend verkeer.

Het uitwassen van de Wascon® betontegel met vertragingspapier maakt bijzondere uitwasontwerpen mogelijk, ook uw eigen ontwerp!Terug naar overzicht