<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
20 september 2016

Wascon® uitgewassen betontegel, als functioneel en duurzaam ook mooi mag zijn!

Wij willen u graag uitnodigen op de  Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht ( 28 en 29 september 2016). De Hamer is samen met Rain(a)way van Fien Dekker te vinden in  hal 3, standnummer 250.

Duurzaam, slijtvast, kleurvast
Graag wisselen we met u van gedachte over het vormgeven en aankleden van openbare ruimtes. Deze wordt meer dan ooit  duurzaam benaderd. Bij bijvoorbeeld bestratingen ligt de nadruk op  duurzaam grondstofgebruik, slijtvastheid en kleurvastheid. “ Maar het moet ook mooi zijn”, is in het vooroverleg een veelgehoorde kreet. Een kreet die aangeeft dat het tegenwoordig niet meer alleen om functionaliteit, maar ook om uitstraling gaat. Er is een oplossing, De Hamer presenteert de  Wascon® uitgewassen betontegel op de Dag van de Openbare Ruimte.  Naast de Wascon® uitgewassen betontegel, worden ook de Rain(a)way Ebb-tegels en de Permeoblokken gepresenteerd. Daarnaast praten wij u graag bij over onze producten en projecten.

Mocht u uw contactpersoon van De Hamer op de stand willen ontmoeten, hierbij de standbezetting voor de beursdagen:
• Woensdag 28 september: Bert Wiekens, Frits Bennink en Fien Dekker;
• Donderdag 29 september: Bert Wiekens, Michiel Nagel en Fien Dekker.

Zien wij u volgende week op de beurs? Graag verwelkomen wij u op onze stand!