<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
12 juli 2019

Nijmeegse Vierdaagse?

Kom langs bij ons in Heumen!

Vanuit de hele wereld komen jaarlijks tienduizenden wandelaars naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en omgeving. Op donderdag 18 juli loopt de route van de Vierdaagse langs onze productielocatie in Heumen. Dit jaar organiseren wij hier weer een feestelijke bijeenkomst. Onze relaties die de Vierdaagse lopen, ontvangen we graag voor een kop koffie of thee. Maar ... dat doen we deze keer ietsje anders!

Omdat we sociaal ondernemen belangrijk vinden en we graag een bijdrage leveren aan de maatschappij, hebben we De Droom gevraagd om ons dit jaar te helpen bij het organiseren van ons vierdaagse evenement. De Droom is een horecaonderneming die extra aandacht besteedt aan coaching en ondersteuning van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er wordt gekeken naar hun kwaliteiten, zodat ze volwaardig kunnen meedraaien. Binnen een stabiele structuur, met duidelijke taakafbakening en met perspectief op een reguliere baan. Wij vinden het erg leuk dat zij de catering verzorgen op onze locatie! Zien wij u op 18 juli? Wij kijken alvast uit naar deze mooie dag. Tot dan!