<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
20 september 2018

De Hamer standhouder op Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 26 en 27 september 2018 staat Betonindustrie De Hamer samen met Romein Beton, Kemper en Stelcon op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht (stand 4.1.03).

Graag wisselen wij van gedachten over ‘’de kracht van de combinatie’’. De BTE Groep, waar Betonindustrie De Hamer onderdeel van is, is ontstaan uit gespecialiseerde betonbedrijven en productielocaties. Wij richten ons op het ontwikkelen en vervaardigen van geprefabriceerde betonproducten en aanverwante oplossingen. De BTE Groep is met haar merken actief in alle denkbare markten binnen de bouwsector. Wij bundelen onze eigen krachten, maar ook van externe partners. Door gebruik te maken van elkaars specialistische kennis en productie-installaties, is voor elk vraagstuk een gepaste betonoplossing te leveren.

Ook vinden wij het belangrijk om te weten wat jou bezighoudt op het gebied van de openbare ruimte. Daarnaast praten wij je graag bij over onze producten en projecten.

Zien wij jou binnenkort op de beurs?