<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
27 januari 2017

De Hamer als standhouder aanwezig op de Infra Relatiedagen in Harderberg

Van 7 t/m 9 februari 2017 is De Hamer als onderdeel van de BTE Groep vertegenwoordigd op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Twee belangrijke thema’s welke worden gepresenteerd zijn de kracht van de BTE Groep en duurzaamheid. 

BTE Grond-, Weg- en Waterbouw
De BTE Groep bestaat uit acht Nederlandse betonbedrijven, waarvan vijf bedrijven aanwezig zullen zijn op de beurs in Hardenberg. Deze vijf bedrijven representeren de betonbedrijven die actief zijn in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW): Romein Beton, Kemper, De Meteoor, Stelcon en De Hamer.  Omdat alle bedrijven van de BTE Groep betonproducenten zijn, zijn deze bedrijven in staat totaaloplossingen te bieden voor verschillende projecten. Cross-selling in de vorm van het aanbieden van verschillende producten uit het eigen assortiment in combinatie met betonproducten van zusterbedrijven wordt toegepast binnen de groep.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is door de jaren heen een term geworden voor alles wat met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), milieu, ecologie en toekomstgericht denken te maken heeft. Belangrijke onderwerpen waarmee De Hamer te maken heeft zijn circulaire economie, CO2-reductie en deelname aan keteninitiatieven. Zo heeft De Hamer zich o.a. aangesloten bij het convenant Utrecht. 

Zien wij u op de beurs? De volgende medewerkers zullen aanwezig zijn op de stand:
Dinsdag 7 februari: 
Matthijs Voschezang, William Josemanders en Pieter Schraven.
Woensdag 8 februari: 
Matthijs Voschezang, William Josemanders, Pieter Schraven en Léon de Bruijn.
Donderdag 9 februari: 
Matthijs Voschezang, William Josemanders en Léon de Bruijn.