<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
2 februari 2018

De Hamer als standhouder aanwezig op de Infra Relatiedagen Hardenberg

Van 6 t/m 8 februari 2018 staat De Hamer samen met Romein Beton, Kemper en Stelcon op de Infra Relatiedagen in Hardenberg (stand 1.35).

Graag wisselen wij van gedachten over ‘’de kracht van de combinatie’’. De BTE Groep, waar De Hamer onderdeel van is, is ontstaan uit gespecialiseerde betonbedrijven en productielocaties. Wij richten ons op het ontwikkelen en vervaardigen van geprefabriceerde betonproducten en aanverwante oplossingen. De BTE Groep is met haar merken actief in alle denkbare markten binnen de bouwsector. Wij bundelen onze eigen krachten, maar ook van externe partners. Door gebruik te maken van elkaars specialistische kennis en productie-installaties, is voor elk vraagstuk een gepaste betonoplossing te leveren.

Ook vinden wij het belangrijk om te weten wat jou bezighoudt op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast praten wij jou graag bij over onze producten en projecten.

Zien wij jou binnenkort op de beurs?