<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
22 september 2022

De BTE Familiedag bij De Hamer: een kijkje in de keuken én een dag vol gezelligheid!

BTE familiedag bij de Hamer

Het was een regenachtige dag in september, maar dat was niet af te lezen van de gezichten van de medewerkers van De Hamer Beton uit Heumen, Waspik en Nijmegen. Samen met hun gezinsleden genoten ze van de BTE Familiedag; een dag vol activiteiten op De Hamer-locatie in Heumen en Nijmegen. Georganiseerd voor én door medewerkers!

Het was een bijzondere dag vol muziek, entertainment, eten, drinken en vooral veel ontspannen gezelligheid voor niet alleen de medewerkers maar ook hun familie. Veel gezinsleden maakten gebruik van de gelegenheid om het werk van papa, mama, zoon of dochter eens van dichtbij te bekijken. De dag begon in Heumen, waar onder het genot van een kop koffie een rondleiding werd gegeven. De grote activiteiten vonden plaats op de hoofdlocatie in Nijmegen. De reacties waren enthousiast en positief. ‘Het is fijn om met collega’s en hun gezinnen weer gezellig bij elkaar te kunnen zijn’.

BTE Familiedagen

De familiedag van De Hamer staat niet op zichzelf; ook alle andere bedrijven die onderdeel uitmaken van de BTE Groep hebben een familiedag op de planning staan. Het leuke is dat de medewerkers naast het eigen bedrijf ook op de familiedag van een ander BTE-bedrijf naar binnen kunnen stappen. En óók daar staat de dag weer bol van activiteiten en plezier.
De familiedag was een succes, mede door fantastische organisatie!

10-09-2022_Niquell_BTE_familiedag_Tilburg-Nijmegen_LSFotografie-94

10-09-2022_Niquell_BTE_familiedag_Tilburg-Nijmegen_LSFotografie-82

10-09-2022_Niquell_BTE_familiedag_Tilburg-Nijmegen_LSFotografie-81