<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
12 december 2014

Blijven investeren in bandenpakket

Blijven investeren in bandenpakket

De Hamer heeft een breed bandenpakket en staat bekend om zijn kwaliteit en verscheidenheid van het assortiment. Kwaliteit definiëren we onder andere met een hoge sterkte en een esthetisch strakke uitstraling. In deze kwaliteit blijven we investeren en doorontwikkelen. Als team zijn wij continue op zoek naar verbeteringen in processen, betonsamenstellingen, machines en mallen. Binnen de cultuur van De Hamer is deze drang naar verbetering verankerd.

Het banden assortiment kent een ongekend grote variëteit, 15 productgroepen met daarbinnen verschillende types, afmetingen en hulpstukken. Kleuren en uitwassingen daargelaten praten we al over duizenden producten en mallen.

Onlangs is er wederom geïnvesteerd om ons mallenpakket uit te breiden en onze producten te verbeteren. Een van de investeringen is het machinaal produceren van puntstukken, hiermee behalen we een verbetering in uitstraling en maatvoering. Tevens is het bandenpakket uitgebreid met diverse soorten verloopbanden.

Echter blijven we ook maatwerk leveren. Met een kleine machine worden hulpstukken geproduceerd die minder vaak voorkomen. Ambachtelijk handwerk, waar onze medewerker overduidelijk het verschil maakt. Met toewijding wordt de kwaliteit van de machinale banden geëvenaard.

Naast investeren in productkwaliteit, investeren wij ook in onze service. Meedenken noemen we dit. Of u nu een probleem, idee of vraag heeft, wij denken mee. Dit kunnen wij niet alleen, daarom dagen wij u uit om in het komende jaar kritische vragen te stellen, uw problemen bloot te leggen of uw ideeën te delen. Wij denken mee naar de beste oplossing!

Volgend jaar doen we dit onder andere door te investeren in onze team samenstellingen, maar hierover later meer.