Home    Projecten   

Milieukeurstenen krijgen de voorkeur in Tilburg

pagina icon

Milieukeurstenen krijgen de voorkeur in Tilburg


Milieukeurstenen krijgen de voorkeur in Tilburg
Bij projecten in Tilburg (Deltaplan Ontharding WPB) en Laarbeek (Deltaplan ontharding WPB) verwerkt Van Boxtel Groep uit Heeswijk in opdracht van Combinatie Klok en Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw Milieukeurstenen van De Hamer. De eis ‘betonstraatstenen die vallen onder het Stichting Milieukeur Certificaat (SMK-Certificaat)’ werd door Brabant Water gesteld.
      
Duurzame levenscyclus beton
Stichting Milieukeur heeft een brede aanpak van verduurzaming van betonproducten. De criteria van het Milieukeur hebben betrekking op de hele levenscyclus van het product. De kwaliteit van dit duurzamer beton wordt gegarandeerd omdat Milieukeur eist dat de producten voldoen aan de eisen van het KOMO-keurmerk.
      
Van Boxtel Groep en De Hamer zijn allebei bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk vinden. Wij hadden elkaar dan ook snel gevonden voor dit project. Otmar van Boxtel (Van Boxtel Groep) en William Josemanders (De Hamer) zijn samen in gesprek gegaan met Brabant Water. Afmetingen, kleuren en de planning zijn besproken. De Hamer heeft o.a. 3500m² betonstraatstenen met het SMK-Certificaat en 720 m¹ opsluitprojectbanden 400x200x1000v mm geleverd.

Aanverwante artikelen project

overlay Straatstenen Straatstenen