<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
12 oktober 2015

Optimalisatie tegelproductie in Heumen

Sinds 2014 heeft De Hamer de tegelproductie ondergebracht op de productielocatie in  Heumen. In Heumen produceerden wij al bestratingsmaterialen zoals  banden en  stenen, een logische stap om hier ook de  tegels te gaan produceren. 

Machinale pakketten
Gezien de huidige markt, de procesverbeteringen en thema’s zoals  duurzaamheidMVO, en Arbo, hebben wij besloten om op deze productielocatie alleen machinale pakketten te produceren, en hebben hiervoor onze machines geoptimaliseerd. Dit betekent dat de  standaard grijze tegels van 4, 5, 6, 7 en 8 cm dikte  altijd in machinale pakketten geleverd worden. Deze tegels worden aangeleverd in het verband 4-3-4 op een statiegeldpallet,  zie de palletregeling.

De arbowetgeving is strenger geworden. Stratenmaken is erg arbeidsintensief en brengt risico’s voor de gezondheid met zich mee. Dit is niet maatschappelijk verantwoord. Daarom wil De Hamer met de levering van gedegen machinale pakketten helpen om projecten met goede omstandigheden te laten verlopen. De Hamer adviseert u graag over de beste oplossing voor uw project.