Home    Nieuws   

Optimalisatie tegelproductie in Heumen

pagina icon

Optimalisatie tegelproductie in Heumen


Optimalisatie tegelproductie in Heumen 12 okt
Sinds 2014 heeft De Hamer de tegelproductie ondergebracht op de productielocatie in Heumen. In Heumen produceerden wij al bestratingsmaterialen zoals banden en stenen, een logische stap om hier ook de tegels te gaan produceren. 

Machinale pakketten
Gezien de huidige markt, de procesverbeteringen en thema’s zoals duurzaamheidMVO, en Arbo, hebben wij besloten om op deze productielocatie alleen machinale pakketten te produceren, en hebben hiervoor onze machines geoptimaliseerd. Dit betekent dat de standaard grijze tegels van 4, 5, 6, 7 en 8 cm dikte altijd in machinale pakketten geleverd worden. Deze tegels worden aangeleverd in het verband 4-3-4 op een statiegeldpallet, zie de palletregeling.

De arbowetgeving is strenger geworden. Stratenmaken is erg arbeidsintensief en brengt risico’s voor de gezondheid met zich mee. Dit is niet maatschappelijk verantwoord. Daarom wil De Hamer met de levering van gedegen machinale pakketten helpen om projecten met goede omstandigheden te laten verlopen. De Hamer adviseert u graag over de beste oplossing voor uw project.


Terug naar overzicht