<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
19 december 2016

De Hamer was als standhouder aanwezig op Future Green City

Eind november stond De Hamer samen met Rainaway op de tweede editie van de beurs 'Future Green City' (Brabanthallen Den Bosch). Een kleinschalige beurs met diverse thema’s, gericht op een toekomstbestendige stad. Op deze beurs krijgen veel start-ups de kans om zijn/haar ontwerpen, uitvindingen of werkwijzen te laten zien. Dit heeft Rainaway in het verleden ook gedaan, en is zo met De Hamer in contact gekomen. Een leuk voorbeeld van ketenintegratie: Rainaway had een goed concept, De Hamer had de materialen om dit vorm te geven. Dit was het begin van de samenwerking.  

Onderscheidend straatwerk
De Hamer heeft o.a. de Wascon gewassen betontegels gepresenteerd op de beurs. Als u net iets verder wilt gaan met uw bestrating dan de “normale” grijze stoeptegel is een gewassen betontegel van Wascon® een goede keuze. Door de verscheidenheid aan kleuren en formaten kunt u niet alleen een functioneel straatwerk, maar ook een onderscheidend straatwerk maken.