<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
16 juni 2016

Medewerkers van De Hamer deden mee aan de Fiets naar je werkdag

Eind mei was de tiende editie van de nationale 'Fiets Naar Je Werkdag (FNJWD)', medewerkers van De Hamer kwamen op de fiets naar het werk!

Een fiets is een ideaal vervoersmiddel vanuit het oogpunt van  energie, duurzaamheid en milieu. Het kost weinig grondstoffen en energie om een fiets te maken. Ook gaat een fiets lang mee, vergt weinig onderhoud en neemt weinig ruimte in beslag. Tijdens het fietsen is er geen brandstofverbruik en uitstoot van schadelijke gassen. Elke autokilometer is goed voor gemiddeld zo’n  200 gram CO2-uitstoot. Om het milieu te sparen, moet het autogebruik verminderd worden.

CO2-reductie bij De Hamer
De Hamer maakt haar CO2-uitstoot al jaren inzichtelijk en heeft in 2013 besloten om structureel haar uitstoot te gaan verminderen via de CO2-Prestatieladder. Toen vanuit de  gemeente Nijmegen de vraag kwam of wij de FNJWD wilden promoten, hoefden wij daar natuurlijk niet lang over na te denken. De campagne FNJWD Nijmegen is georganiseerd door SLIMopweg en de gemeente Nijmegen.
 
Foto: Susan Zwitserlood, medewerkster team bestrating, bij de promotie poster.