<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4270537&amp;fmt=gif">
De Hamer
13 januari 2015

De Hamer ontvangt u graag op de InfraTech in Rotterdam

Wij willen u graag uitnodigen op stand 4.203 tijdens de Infratech in Ahoy te Rotterdam van 20 t/m 23 januari 2015. InfraTech is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de infrastructuur, waarbij dit jaar speciale aandacht is voor vier thema’s: Infrastructuur, Water, Openbare ruimte & Mobiliteit en Riolering.

Betonindustrie De Hamer B.V. is samen met zusterbedrijven Romein Beton en De Meteoor (allen onderdeel van BTE Nederland B.V.) te vinden in hal 4 met standnummer 4.203.

Graag wisselen we met u van gedachte over actuele onderwerpen zoals: ketenintegratie, klimaatadaptatie en/of de circulaire economie. Ook vinden wij het belangrijk om te weten wat u bezig houdt op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast praten wij u graag bij over onze producten en projecten:

Columbuizen®
Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om onze ei-vormige Columbuis® bij u te
(her)introduceren. Immers, soms is rond beter, maar soms is het beter om te vertrouwen op een vorm die zich de afgelopen decennia ruimschoots heeft bewezen.

Composietbeton bruggen
Daarnaast kunt u op onze stand terecht voor het ultra sterke en slanke composietbeton wat gebruikt wordt door Romein Beton voor fiets- en voetgangersbruggen.

Stationsomgeving
Van perron tot voorplein en van treinstation tot metrostation. Met een uitgebreid productportfolio aan prefab beton is De Meteoor met Railcon® in staat om de gehele stationsomgeving aan te kleden.

Industriële verharding en afwatering
Met Stelcon® heeft De Meteoor een compleet concept in huis voor het verharden en afwateren van u bedrijfsterrein.

Mocht u uw contactpersoon van De Hamer op de stand willen ontmoeten, hierbij de standbezetting voor de beursdagen:

  • Dinsdag 20 januari: Frits Bennink en Frank Harmsen ;
  • Woensdag 21 januari: Bert Breijer en William Josemanders;
  • Donderdag 22 januari: Jan Streek en Bert Wiekens;
  • Vrijdag 23 januari: Roy Eussen en Léon de Bruijn.

Zien wij u binnenkort op de beurs? Graag verwelkomen wij u op onze stand op de InfraTech 2015!